/

Voedingsadvies voor kinderen

Het belang van gezond eten bij kinderen komt de laatste jaren steeds vaker aan bod. Het is dan ook heel belangrijk dat we onze kinderen van jongs af aan leren om gezond te eten en voldoende te bewegen. Als volwassenen hebben we de taak om het juiste voorbeeld te geven!

Een kind op een streng dieet zetten is geen goed idee. Niet voor het lichaam (het remt de groei), maar zeker niet voor de moraal van het kind op latere leeftijd. Een zachte aanpak met kleine wijzigingen in het eetpatroon zijn vaak al voldoende om goede resultaten te boeken. Een kind groeit nog en met een goede begeleiding ontgroeit het vaak zijn overgewicht.

Onthoud wel dat een kind nooit alleen op zijn of haar voeding kan letten, de ouders en de rest van het gezin moeten steun bieden!

Heeft u adviezen nodig over gezonde voeding bij kinderen of krijgt u het snoepgedrag van uw kind niet afgeleerd? Maak dan bij ons een afspraak en wij helpen u verder met de begeleiding van uw kind!

Nieuw bij VM Dieetpraktijk

Beste,

Hopelijk zijn jullie allemaal nog in goede gezondheid!

Indien u een opstartconsultatie wil maken kan dit online of per mail, wil je de draad terug oppikken en een opvolgconsultatie maken, kan je best een mailtje sturen.

Er zijn wat maatregelen die we best gaan volgen:

  • ontsmet je handen aan het ontsmettingszuil
  • max 1 persoon in de wachtkamer
  • gelieve alleen te komen ivm consultatie
  • indien u over een mondmasker bezit raden wij aan deze te dragen (i.v.m. de verplichting hierover is het nog onduidelijk momenteel)
  • bij voorkeur te betalen met bancontact

Naast voeding op maat nu ook verzorging op maat door Myriam. Bij Myriam wordt verzorging welness. Met al enkele jaren ervaring weet ze precies welke verzorging bij jou past. Ze werkt enkel met natuurlijke producten gecombineerd met essentiële oliën. Je kan bij haar terecht voor gelaatsverzorging, voetreflexologie, relaxerende massages, hot stone massages,…


Opstart- en heropstartconsultaties kunnen vanaf heden ook online geboekt worden:

Boek voeding op maat Boek verzorging op maat


Hypoxi logo

Hypoxi-therapie is een revolutionaire manier om zonder dure operaties of plastische chirurgie vet weg te nemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen of voor een vlakke buik. De resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar.
Lees snel meer