/

Voedingsadvies voor kinderen

Het belang van gezond eten bij kinderen komt de laatste jaren steeds vaker aan bod. Het is dan ook heel belangrijk dat we onze kinderen van jongs af aan leren om gezond te eten en voldoende te bewegen. Als volwassenen hebben we de taak om het juiste voorbeeld te geven!

Een kind op een streng dieet zetten is geen goed idee. Niet voor het lichaam (het remt de groei), maar zeker niet voor de moraal van het kind op latere leeftijd. Een zachte aanpak met kleine wijzigingen in het eetpatroon zijn vaak al voldoende om goede resultaten te boeken. Een kind groeit nog en met een goede begeleiding ontgroeit het vaak zijn overgewicht.

Onthoud wel dat een kind nooit alleen op zijn of haar voeding kan letten, de ouders en de rest van het gezin moeten steun bieden!

Heeft u adviezen nodig over gezonde voeding bij kinderen of krijgt u het snoepgedrag van uw kind niet afgeleerd? Maak dan bij ons een afspraak en wij helpen u verder met de begeleiding van uw kind!

Nieuw bij VM Dieetpraktijk

Gratis lichaamsanalyse met een impedantieweegschaal en kennismaking.
Interesse? Mail naar gwen@vmdieetpraktijk.be en vermeld gratis analyse

Coaching traject voor ondernemers: Wil je meer dan alleen maar gewicht verliezen, bewust en in balans met jezelf-werk-privé?
Vraag meer info aan: gwen@vmdieetpraktijk.be en vermeld traject ondernemers

Opstart- en heropstartconsultaties kunnen vanaf heden ook online geboekt worden:

Boek voeding op maat